17:00

Trollhättan HC

Referat: Vårgårda HC - Trollhättan HC

Period 1
Efter förra helgens överkörning så vad det ett revanch suget lag som kom ut på isen. Sandra gjorde 1-0 efter ett par minuter utan assist, det var rätt så jämnt spel med ett vist övertag för Vårgårdas tjejer dryg halva perioden var spelad när Trollhättan reducerade till 1-1.
Trollhättan drog på sig en utvisning med en minut kvar att spela utan att vi lyckades få in något mer mål i denna perioden

Skott 14-6
Resultat 1-1

Period 2
Efter tre spelade minuter var det åter igen dags för ett nytt powerplay för oss och då gjorde Sandra 2-1 åter igen utan assist, sen var det hennes tur att sitta i utvisningsbåset.
I den elfte minuten var vi riktigt på hugget, 11,13 gjorde Therés 3-1 utan assist och 11.28 gjorde Sandra 4-1 utan assist.
Väldigt mycket tjat om utan assist, men det fina passningsspelet vi kan visa upp ibland hade vi svårt att få till i dagens match. Men det kommer förhoppningsvis längre fram under säsongen när vi har fått tränat ihop laget ordentligt. Sen åktevi på lite utvisningar och spelade 3 mot 4 en knpp minut vilken vi löste på ett bra sätt.

Skott 15-3
Resultat 3-0

Period 3

Nu gick man och hoppades att det största nervknutarna skulle släppa, men trots ett stort spelövertag så hade vi fortfarande lite problem att få till et bra spel. Efter 14.21 fick Trollhättan en utvisning och efter 17.27 kom en till men trots 4 minuters powerplay lyckades vi inte få in några mer mål.
Givetvis så har vi en motståndare som försvarar sig bra men något mål till hade inte kännts orättvist. Men vi fick med oss tre poäng och det ska vi givetvis vara nöjda med, sen får vi hoppas finliret kommer framöver.